27 Eylül 2009 Pazar

1 Yaş Doğumgünü Pastaları

Geçtiğimiz ay içerisinde hazırladığım 1 yaş pastalarının ilki, Şeker Pasta Facebook grubundan Banu Hanım'ın minik kızı Beril içindi.

Pastanın yanında Beril için 1 yaş doğum günü kurabiyeleri hazırladım.

İkinci pastam ise Aynur Hanım'ın kutlama tarihini değiştirmeye karar vermesiyle akşam 23:00'de gelen telefonla ertesi gün öğle saatlerine hazırlanıp yetiştirilen, minik Erva'nın pastası... Bu pastadan sonra eşim tarafından adım 'nöbetçi pastacıya' çıksa da, bu işi o kadar çok seviyorum ki, günün her saati pasta yapabilirim :))

Üçüncü pastamız ise, Minik Derin'in çiçekli ve kelebekli 1 Yaş pastası...

1yaşına giren 3 kuzununda doğumgünlerini kutluyorum. Sevgili annelerinin içten teşekkür telefonları için tekrar buradan kendilerine teşekkürlerimi gönderiyorum.

22 Eylül 2009 Salı

Pamuk Prenses Pastası

Bir yıl ne kadar da çabuk geçmiş... Sanki dün gibi... Bu sene de prensesim, Banu teyzesinden Pamuk Prensesli Pasta isteyince ben de 7 arkadaşıyla beraber bu rengarenk pastayı yaptım. Çocukların bol bol eğlendiği bu güzel doğumgünü partisi için Melis'ime teşekkür ediyorum ve sağlık dolu nice mutlu yıllar diliyorum..

19 Eylül 2009 Cumartesi

'Şeker Gibi' Bayramlar...

18 Eylül 2009 Cuma

Ben 10 Pastası


Daha önce kendisine buradaki hayvancıklı cupcakeleri ve buradaki nemo pastasını hazırladığım, Sena Hanım'a her özel gününde beni arayarak, o güne tat katma keyfini bana yaşattığı için teşekkür ederim. Bu seferki özel günün sahibi, Sena Hanım'ın 4 yaşına giren oğlu Eren için çok sevdiği çizgi film kahramanı Ben10 Pastasını hazırladım.

Eren'e yeni yaşının sağlık ve mutluluk getirmesini dileyerek, doğum gününü kutluyorum...

12 Eylül 2009 Cumartesi

Nişan Pastası


Sevgili Canan Hanım için yaptığım pasta, buradaki evlilik yıldönümü pastasının üzerinde biraz değişiklikler yaparak hazırladım.

Nişanlanan çifte mutluluklar diliyorum, ağzınızın tadı her zaman bu pasta kadar tatlı olsun...

11 Eylül 2009 Cuma

Yılbaşı Kurabiyeleri (Yeni yıl Kurabiyeleri) 2010



2010'u birbirinden lezzetli ve şirin 'Özel Butik Yılbaşı Kurabiyeleri' ile karşılamaya ne dersiniz...
Yepyeni bir yıla daha girerken, geleneksel kutlamaların dışında farklı lezzetler arayanlar için yaptığım yeni yıl kurabiyeleri... Farklı bir yılbaşı hediyesi arayanlar için uygun bir seçenek; sevdiklerinize, müşterilerinize ve size özel, yılbaşı temalı süslü kurabiyeler... Birisi mutlaka sizin için :)












9 Eylül 2009 Çarşamba

Emir'in Şimşek Mcqeen ve Beşiktaş Pastası

Şimşek Mcqeen Pastası, geçen sene buradaki spiderman pastasını yaptığım Emir'in anaokulunda düzenlenen 4. yaş partisi için yapıldı.


Beşiktaş pastası ise koyu bir Başiktaş taraftarı olan Emir'in evde düzenlenen partisi için hazırlandı.

3 Eylül 2009 Perşembe

Baterist Pasta


Emel Hanım, beni aradığında daha önce burada yaptığım bateri pastasını çok beğendiğini ve nişanlısı için bu pastayı yaptırmak isteğini söyledi. Diğer pastadan farklı olarak, tasarıma bir de baterist eklendi. Sonradan aldığım bilgiye göre, Emel Hanım'ın nişanlısı da pastayı oldukça beğenmiş ve bu sürpriz karşısında çok mutlu olmuş. Bana da buradan teşekkür etmek ve mutluğunuzun daim olmasını dilemek kalıyor.