28 Ağustos 2009 Cuma

Şimşek Mc Qeen Pastası


Geçtiğimiz hafta Özden Hanım'ın oğlu Can için yaptığım pasta, daha önce yaptığım Şimşek Mcqeen figürlü pastaların bir benzeri, üzerinde ufak tefek değişikler yapılmış hali... Aslında benzer ve birbirine yakın pastaları mümkün olduğunca blogda sizlerle paylaşmıyorum fakat bu pastayı yayınlamamın başka bir sebebi var.

Pasta teslimatından sonraki e mail yada telefonla yapılan geri bildirimlerin, her zaman beni ne denli mutlu ettiğini ve bir sonraki için daha iyisini yapmaya ittiğini sizlere bahsetmişimdir. Özden hanım'ın geri bildirimi ise tesadüfen bulup okuduğum, bloğundaki pasta hakkındaki yazısı oldu. Buradan özellikle teşekkür etmek için bu yazıyı yazıyorum. Güzel ve içten yorumlarınız için size bir kez daha teşekkürlerimi gönderiyorum. Can'ın 2. yaşını gönülden kutluyorum...

22 Ağustos 2009 Cumartesi

Tekne Pastası ve Hayırlı Ramazanlar...


Öncelikle Mübarek Ramazan Ayının hepimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum...

Ağustos ayının başında Yudum Hanım'ın 1 yaşına giren oğlu Sarp Deniz'in pastasını sizlerle paylaşmak istiyorum.

Yudum Hanım oğluyla aynı adı taşıyan teknelerinin olmasından esinlenerek, oğlunun 1 yaş pastasının üzerinde tekne bulunan ve deniz temalı bir pasta olmasını istedi. Diğer ayrıntılarda eklenince tam da Sarp Deniz'e ve bu deniz tutkunu anne babaya yakışır bir pasta oldu.

Buradan tekrar Sarp'ın ilk yaşını en içten dileklerimle kutluyor,
Sizlere de Hayırlı Ramazanlar diliyorum...

19 Ağustos 2009 Çarşamba

Seda Hanım'ın Nutella Pastası


Ağustos ayının başında Seda Hanım'ın Nutella'yı çok seven arkadaşına düzenlediği sürpriz doğum günü partisi için hazırlamamı istediği pasta...

Buradan tekrar kendisine nice mutlu yıllar diliyorum...

3 Ağustos 2009 Pazartesi

Shushbye Baby - Uykucuk Bebek Pastası


Vatan Bey 1 yaşına basacak olan oğlu Doruk'un doğum günü pastasını sipariş etmek üzere beni aradığında, Baby First Tv'de yayınlanan Uykucuk Bebek karakterleri hakkında hiç bir fikrim yoktu. İnternette küçük bir araştırma yaptıktan sonra bu şirin karakterlerle tanıştım ve tabi ki hemen çizgi filmin konusuna uygun olarak, SNOOZLES, DOZIE, ZEEZ pastanın üzerindeki yerlerini aldılar. Vatan Bey ve Sevgili eşi pastayı teslim almaya geldiklerinde, annenin pastanın üzerindeki karakterlerin isimlerini tek tek söyleyerek 'harika olmuş' demesi, beni en mutlu eden ve gerçekten en doğru işi yaptığımı kendime tekrar takrar söylediğim anlardan biriydi.


Minik Doruk'un yeni yaşını en içten dileklerimle bir kez daha buradan kutluyorum.