31 Mayıs 2009 Pazar

Kitap Pasta ve İSMEK Sergisi için Pasta Maketi


Kız kardeşim Semoş (Aslında adı Semiha ama o kadar alışmışız ki Semoş demeye :) İstanbul Ünv. Amerikan Dili ve Edebiyatı 2. sınıf öğrencisi ve ayrıca okurken ingilizce dersleri de veriyor. Böyle çalışkan ve yetenekli bir kardeşin doğumgününde de kitap figürlü bir pastayı uygun buldum :) Canım Semoş'um yeni yaşını kutluyorum, tatlım benim :)

Baharın pastel renklerini yansıtan bu maket pastayı, annemin katıldığı İSMEK'in sergisi için anne-kız beraber yaptık :) Ee ne demişler armut dibine düşermiş :) Eline sağlık büyük şef :))

26 Mayıs 2009 Salı

Hediye Paketi Pasta ve Hediye Etkinliği

Değerli arkadaşımız Suna'nın, arkadaş grubu için daha önce buradaki balıkçı pastasını yapmıştım. Bu seferki kutlama için, biraz daha farklı olarak hediye paketi şeklinde pastayı yapmaya karar verdim. Sürpriz yapılan doğumgünü partisine bir hediye de benden gitmiş oldu :)
Ayrıca sevgili Bahar'ın düzenlediği hediyeleşme etkinliği çerçevesinde hediyemi aldım :) Sevgili Gökçe bana bu güzel ve şık baharatlığı yollamış :) Gökçe'cim sana gönülden teşekkür ediyorum, çok makbule geçti :) Ayrıca sevgili Bahar'a da bu anlamlı etkinliği düzenlediği için sevgilerimi gönderiyorum.

23 Mayıs 2009 Cumartesi

5 Yaş Pastası - Yarışçı Utku Bey'in Pastası :)


Canımın içi oğlum Utku'nun 5. yaşgününü geçen gün yuvada, arkadaşları, öğretmenleri ve sevdiklerimizle beraber kutladık. Utku her erkek çocuk gibi arabalara olan düşkünlüğünü bir adım öteye götürdü ki onu da 'sen büyüyünce ne olacaksın' sorusuna verdiği keskin yanıtından anlıyoruz... 'Ben yarışçı olcam abi :) Minik yarışçıma, 5 formunda minik yarış arabalı pasta yapmaz mıyım ben :)) Annesinin kuzusu o kuzusu :))




13 Mayıs 2009 Çarşamba

Müdire Hanım'ın Pastası


Sevgili Müdire Hanım'ın doğumgününü en içten dileklerimle kutluyorum :)

8 Mayıs 2009 Cuma

Tek Kişilik Maket Pasta

3 Mayıs 2009 Pazar

Tren Thomas Pastası


Eveet!.. Çocuklarımızın sevgili kahramanlarından şirin trenimiz Thomas, lezzet istasyonundan hareket etmek üzere :) Üstelik arkadaşlarını da yanına alıyor :) Sevgili Aycan Hanım'ın biricik oğlu Arda için yaptığım pasta üzerinde, Tren Thomas'a Şimşek McQueen, Mater ve Little Einstein'in uçağı da eşlik ediyor... Sevgili Arda'nın yeni yaşını en içten dileklerimle kutluyor, kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum... Bir sonraki durağımız ise sevgi durağı olsun canım dostlarım :))

1 Mayıs 2009 Cuma

'Özel Mesaj'lı Kurabiyeler



Sevgili Emre Hanım'ın erkek arkadaşı için hazırladığım harfli kurabiyeleri yanyana getirince 'Özel Mesaj' kendiliğinden ortaya çıkıyor:) Kurabiyeler kutuya karışık bir şekilde kondu. Ayrıca bir kağıda, iki harfi joker olarak verilen bir tür adam asmaca oyunu tarzında özel bir not yazılarak kurabiyeler paketlendi. Emre Hanım'ın bu yaratıcı fikri ve jestinden dolayı umarım sular durulmuştur :)